Mesajele gălăţenilor din Micro 21 pentru autorităţi

Mesajele gălăţenilor din Micro 21 pentru autorităţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mariana Şerban, 45 de ani: "Vrem să vină investitorii mult promişi de domnul primar. Suntem pe locul şase în ţară din punct de vedere al ratei şomajului. Avem nevoie de locuri de muncă, de făbricuţe şi altele asemenea. Se tot bate apa-n piuă cu aeroportul, de ani de zile. Dorim să-l vedem pe domnul primar în parc, cu familia, dar nu cu bodyguarzi sau înconjurat de consilieri. Vreau să îl văd în piaţă, discutând cu cetăţenii, în contact direct cu lumea. Să fie mai degajat, mai relaxat. Sper să aibă şi al doilea mandat, dar vreau să îl văd mai aproape de cetăţeni."

Ştefan Balmuş, 72 de ani: "Este nenorocire cu maidanezii ăştia, sunt peste tot. Pe lângă şcoli, grădiniţe, sunt un pericol public şi nu vine nimeni să îi strângă de aici. În ceea ce priveşte curăţenia, suntem mulţumiţi. Înainte era mizerie de nedescris. Acum, zi de zi, îi vedem pe cei de la Ecosal că vin şi fac curăţenie. Ar trebui, însă, să intre mai mult în cartier, şi pe străduţele cele mai mici. Ne dorim mai mult spaţiu verde şi susţinem campania de demolare a chioşcurilor, care arată îngrozitor şi strică aspectul oraşului."

Roxana Manolache, 32 de ani: "Mă deranjează că nu avem locuri de muncă şi că nu se face nimic în acest sens. Acesta este lucrul care mă doare cel mai tare. Trăim de pe o zi pe alta. Cei care ne conduc trebuie să facă demersuri şi să pună la punct un program prin care să atragă investitori."

Valeriu Ocheanu, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 538: "În prezent, problema cea mai mare este căldura, mai exact, lipsa ei. Agentul termic este livrat la o temperatură necorespunzătoare. După părerea mea, mai mult de 36 de grade nu are şi până ajunge la ultimul nivel, respectiv etajul 8, nu mai este. Facturile sunt mari, deşi ţevile sunt reci. Nu este corect să plătim pentru un serviciu de care nu beneficiem."

Foto: Bogdan Codrescu

Citit 1360 ori Ultima modificare Duminică, 19 Ianuarie 2014 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.