Un bărbat din comuna Iveşti a făcut infarct în Piaţa Unirii din Iaşi

Un bărbat din comuna Iveşti a făcut infarct în Piaţa Unirii din Iaşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 46 de ani din comuna Iveşti a suferit un infarct miocardic, azi după-amiază, în Piaţa Unirii din Iaşi. Potrivit Radio România Iaşi, în ajutorul pacientului aflat în stop cardio-respirator a venit un echipaj al SMURD, care l-a resuscitat timp de aproximativ o jumătate de oră. După ce i-au redat şi stabilizat ritmul cardiac, membrii echipei medicale au mers împreună cu bolnavul la Spitalul "Sf. Spiridon" Iaşi. În prezent, pacientul este internat în comă postresuscitare în secţia Reanimare a unităţii.

Bărbatul a venit la Iaşi împreună cu fratele său, pentru a lua parte la manifestările organizate în Piaţa Unirii cu prilejul zilei de 24 ianuarie, zi în care se aniversează 155 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri. Constantin Nanu, fratele, a spus că bărbatul este cardiac cronic, el fiind diagnosticat de mai mulţi ani cu stenoză aortică congenitală.

"În fiecare an venim la Iaşi pentru a cinsti ziua de 24 de ianuarie. Astăzi am ajuns în Iaşi pe la 10.45. Abia intraţi în Piaţa Unirii, fratelui meu i s-a făcut rău", a povestit presei ieşene Constantin Nanu.

(Sursa foto: exclusivnews.ro)

Citit 1340 ori Ultima modificare Vineri, 24 Ianuarie 2014 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.