Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Gheaţa care încă acoperă multe dintre trotuarele din Galaţi a dus la o creştere a numărului de persoane care au venit la spital cu fracturi, luxaţii şi entorse. De duminică şi până luni dimineaţă, aproape 30 de gălăţeni, majoritatea vârstnici, au fost consultaţi şi au primit tratament la serviciul Urgenţe Ortopedie al Spitalului Judeţean. Şi în decursul zilei de sâmbătă, un număr similar de gălăţeni a venit la spital cu probleme similare. Deşi vorbim de câteva zeci de cazuri, datele comparative arată faptul că faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul accidentelor produse de alunecările pe gheaţă s-a înjumătăţit.

Citit 867 ori Ultima modificare Luni, 03 Februarie 2014 16:19

2 comentarii

 • postat de nu sunt domn domn, dar mi-am curatat trotuarul Luni, 03 Februarie 2014 18:35 5.13.190.*** Link la comentariu
  1
  3

  domnul domn ,cu ce-ti rezolva alegerile problema zapezii de pe trotuar ? Nu considerati ca semenii nostri sunt delasatori , ca sa nu spun mai exact ,puturosi ?Exista chiar si o hotarare a CL in sensul ca locatarii sunt obligati sa-si curete trotuarul din fata locuintei .Si aceasta hotarare stipuleaza si niste sanctiuni . Cu 25 de ani in urma ,se cam curatau trotuarele de catre cetateni , si nu stiu daca era vreo lege in acest sens .Astazi am devenit comozi . Cerem de la altii, noi neoferind ceva la schimb . Vrem totul dea gata .

  Raportează
 • postat de domnul domn Luni, 03 Februarie 2014 17:34 89.136.186.*** Link la comentariu
  2
  2

  daca aveam noroc sa fie alegeri in aceasta perioada totul era OK

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.