Sâmbătă şi duminică, competiţie de dans sportiv

Sâmbătă şi duminică, competiţie de dans sportiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 8 şi pe 9 martie, zeci de domnişoare din întreaga ţară şi din Republica Moldova se vor afla în oraşul de la Dunăre, la o competiţie internaţională de dans sportiv. Dacă vă plac dansurile europene (vals lent, tango, vals vienez, slow-fox, quick-step) sau cele latino-americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive), atunci trebuie să ştiţi că a VIII-a ediţie a Festivalului de Dans Sportiv „Cupa Beija Flor” se va desfăşura sâmbătă şi duminică, la Sala „Siderurgistul”. Competiţia se bucură de o participare numeroasă şi, după cum am aflat de la preşedintele clubului „Beija Flor”, Iulian Tenie, organizatorul evenimentului, pentru prima dată vor participa şi perechi din Republica Moldova.

Concursul oficial începe sâmbătă, de la ora 9,00, când vor intra pe ring în jur de 400 de perechi. Momentul cel mai interesant pentru publicul larg este programat seara, în jurul orei 19,30, la Gala finaliştilor, adică a celor mai titraţi dansatori. Duminică, spiritele nu vor mai fi atât de încinse pe ringul de dans, deoarece se vor confrunta doar perechile debutante, într-o etapă precompetiţională. După ora prânzului, se vor desfăşura competiţia de formaţii şi cea de balet.

Manifestarea este organizată în parteneriat cu Fundaţia Română de Dans Sportiv, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport a judeţului Galaţi şi FC „Oţelul”.

Citit 1323 ori Ultima modificare Joi, 06 Martie 2014 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.