Aventura vieţii: 1.400 de km în "100 de zile în Carpaţi"

Aventura vieţii: 1.400 de km în "100 de zile în Carpaţi"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* E nevoie de sponsori şi tovarăşi de drum, măcar pe câte o porţiune din traseu


Alin Alexandru Cojocaru este îndrăgostit de drumeţii şi aventură. Bărbatul plănuieşte să ia la pas Carpaţii, pe o distanţă de 1400 de kilometri, plecând de la Orşova şi ajungând până la Bratislava. Aventura va fi documentată de la faţa locului, Alin vrând să scrie o carte intitulată „100 de zile în Carpaţi”, prin care să popularizeze valorile istorice şi geografice ale românilor.

Scopul este unul personal: „Prin această aventură vreau să îmi cunosc mult mai bine ţara şi Carpaţii pe care îi iubesc, precum şi cât mai multe vestigii istorice, monumente şi locuri deosebite, puţin umblate. Vreau să îi cunosc şi pe românii numiţi vlahi, care locuiesc în Carpaţii din Ucraina şi Slovacia, cu tradiţiile lor şi să le fac cunoscut stilul de viaţă”, ne-a spus el.

La aşa aventură, aşa nevoi

Pe lângă doza de curaj necesară pentru o aventură de 1.400 de kilometri  la pas, pe care Alin o posedă fără doar şi poate, mai e nevoie şi de ceva resurse financiare pentru echipament, provizii şi accesorii, bani pe care încă nu-i are. De-asemenea, i-ar mai prinde bine şi câţiva tovarăşi, măcar pentru o anumită bucată de drum. Mai multe detalii puteţi citi pe blogul său http://100dezileincarpati.blogspot.ro/ sau îl puteţi contacta pe Facebook (CLICK AICI).

Citit 2130 ori Ultima modificare Joi, 06 Martie 2014 12:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.