"Marşul pentru viaţă - 2014 Galaţi" a adunat 200 de gălăţeni

"Marşul pentru viaţă - 2014 Galaţi" a adunat 200 de gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Marşul pentru viaţă - 2014" a strâns astăzi la Galaţi, potrivit organizatorilor, în jur de 200 de persoane, majoritatea adolescenţi şi părinţi însoţiţi de copiii lor. Evenimentul a început de la ora 12.00 din Parcul Eminescu. Pe traseul până la Parcul Cloşca, participanţii au împărţit reviste şi materiale informative trecătorilor.

La locul de destinaţie tinerii au făcut o cruce din candele, în memoria sufletelor pe care avortul le-a împiedicat să vadă lumina zilei. Marşul s-a încheiat în jurul orei 15.00. "Deşi nu există date statistice certe, suntem siguri că doar în judeţul Galaţi, în spitale şi în cabinetele private, au loc zilnic cel puţin cinci avorturi. Marşul de anul acesta a avut ca temă adopţia, văzută drept o măsură prin care pot fi salvate vieţi", a explicat Costel Celmare, vicepreşedintele Asociaţiei Pro - Vita Galaţi şi unul dintre organizatorii evenimentului. 

Deplasarea a fost organizată de Asociaţia Ortodoxia Tinerilor Galaţi şi de Asociaţia Pro - Vita Galaţi. Marşuri asemănătoare au avut loc concomitent în alte 29 de oraşe din România.

 

Citit 1716 ori Ultima modificare Duminică, 23 Martie 2014 12:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.