Un sat întreg a condus-o pe micuţa Laura pe ultimul drum

Un sat întreg a condus-o pe micuţa Laura pe ultimul drum
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Niciun locuitor din satul Fundeanu, comuna Drăguşeni, nu-şi aduce aminte ca mica localitate să fi mai trecut printr-un eveniment într-atât de sfâşietor cum a fost cel desfăşurat sâmbătă dimineaţă. Aproape toţi membrii micii comunităţi au luat parte la înmormântarea Laurei, fetiţa de trei ani şi jumătate omorâtă marţea trecută de câinele unui vecin.

Din jalea generală s-a desprins clar plânsetul tatălui fetiţei, Ionel Gâţă. Cuprins de disperare şi neputând să accepte tragedia care s-a abătut asupra familiei, bărbatului i s-a făcut rău atunci când a văzut sicriul. La înmormântare a venit din Lituania şi mama fetei, Smilka  Evija. Educatoarea, împreună cu foştii colegi de grădiniţă ai fetiţei ucise, au purtat coroane din flori pe tot drumul până la cimitir.

Laura a fost înmormântată într-un sicriu alb, culoare care simbolizează inocenţa pe care doar copiii o pot avea. Alături de ea au fost îngropate şi jucăriile cu care obişnuia să-şi petreacă timpul zilnic.

Poliţiştii gălăţeni cercetează în continuare cazul. Infracţiunea este cea de ucidere din culpă, dosar deschis ,,in rem,, deoarece vinovaţii nu sunt cunoscuţi.

 

Citit 2596 ori Ultima modificare Duminică, 23 Martie 2014 12:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.