Drumul Crucii, marş organizat de Alianţa Evanghelică, are loc miercuri și la Galați

Drumul Crucii, marş organizat de Alianţa Evanghelică, are loc miercuri și la Galați
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iisus Hristos, soldaţii romani, Pillat din Pont, Baraba, Maria - mama lui Iisus, dar şi alte personaje în costume specifice acelor vremurilor vor reface miercuri Drumul Crucii. Potrivit unui comunicat de presă, marşul este o reprezentare dramatică a drumului parcurs de Iisus Hristos înainte de moarte, şi va porni, de la ora 18,00, din zona Inelul de Rocadă (Ultimul leu), va parcurge strada Brăilei şi se va finaliza la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul este organizat de Alinaţa Evanghelică din România – Filiala Galaţi, în colaborare cu Asociaţia Drumul Crucii, Asociaţia Bărbaţilor Creştini şi Asociaţia Servus – Baia Mare.

Citit 1725 ori Ultima modificare Luni, 14 Aprilie 2014 21:41

4 comentarii

 • postat de Vlad
  Joi, 17 Aprilie 2014 14:43
  89.121.251.***
  Ptr ca Dumnezeu s-a trimis pe el insusi sa se sacrifice pe el lui ca sa ne salveze de el
  1
  1
  Raportează
 • postat de Mai avem nevoie de asfel de initiative....
  Miercuri, 16 Aprilie 2014 22:31
  5.13.206.***
  Ma bucur ca, de data asta, copiii la un loc cu adultii cu mintea deschisa au vazut care era de fapt rolul "Sangelui" si acelor scene. E doar o firmitura din ceea ce a indurat Domnul Iisus Hristos acum vreo 2000 de ani ... Astazi ne speriem ca vedem astfel de scene religioase, cica fac rau copiilor sau inimilor noastre ... Dar cand e vorba de copii care fumeaza sau se uita la materiale pornografice, fara stirea parintilor sau magazine cu asa-zisa imbracaminte pt femei care par sa promoveze prostitutia, vulgaritatea, expuse in vitrinele din zone populate ale oraselor (langa scoli sau licee) si tot rahatul de la TV -NO COMMENT ! Lumea e cu susu-n jos, pe bune ! Habar nu mai are ce e bine si ce e rau !
  2
  2
  Raportează
 • postat de Laura N.
  Miercuri, 16 Aprilie 2014 16:13
  94.177.145.***
  ABSOLUT, Mihai!! Si cum sa ne reamintim mai bine decat sa fim martori la niste violenta si niste sange, de unde copiii nostri sa invete NUMAI lucruri bune, nu? Pe langa faptul ca e de un sadism ingrozitor, faptul ca i s-a acordat avizul de catre Primarie, e o bataie de joc pentru locuitorii acestui oras. Chiar nu-mi doresc ca fiul meu sau oricare alt copil sa vada un nene plin de sange cum se plimba prin centrul orasului in timp ce e batut.
  3
  3
  Raportează
 • postat de Mihai
  Marți, 15 Aprilie 2014 11:07
  83.103.186.***
  Este asa de important sa ne amintim in aceasta saptamana modul in care Dumnezeul nevazut, intrupat printre noi, se identifica cu noi si pacatele noastre, pentru ca prin moartea Sa pe cruce sa ne deschida o cale libera spre Dumnezeu Tatal.
  5
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.