Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

În Micro 40 a început, în mandatul primarului Marius Stan, demolarea garajelor, dar s-a şi oprit. În septembrie 2012, la intersecţia dintre străzile Năruja şi Caişilor, au fost demolate coşmelii, barăci, magazii şi tot soiul de improvizaţii oribile neautorizate, adiacente căminelor de nefamilişti C1 - C6. Purtătorul de cuvânt al Primăriei de la acea vreme, Mihai Costache, promitea că, imediat ce zona va fi curăţată, va fi reamenajat spaţiul verde şi va fi amplasat locul de joacă refuzat de locatarii blocului C12 din Mazepa.
Spaţiul verde promis lipseşte cu desăvârşire. Terenul îngrădit cu plasă şi gard rupt, rămas după demolarea uneia dintre baterii, funcţionează ca parcare neamenajată. Locul vecin a fost transformat, după mai bine de un an de la demolarea barăcilor, în loc de joacă. E drept, unul sărăcăcios, la ani lumină distanţă de elegantul părculeţ de cartier din Micro 39. Gardul viu colorat delimitează un spaţiu de joacă cu pământ în loc de tartan, câteva leagăne, balansoare, bănci şi un tobogan metalic sub care îşi face somnul un maidanez. Dar tot e mai mult decât nimic!


CITEŞTE ŞI: A început demolarea garajelor!

Citit 2429 ori Ultima modificare Duminică, 08 Iunie 2014 17:57

4 comentarii

 • postat de Aura Sâmbătă, 14 Iunie 2014 14:19 79.116.108.*** Link la comentariu
  1
  0

  Sunt convinsa d-le Andrei de nemultumirile d-voastra,si eu le am si eu pe ale mele,si se vor mai gasi si altii dar lucrurile nu se schimba peste noapte,macar este un inceput si se vede ceva miscare catre schimbare,nu ca in era precedentilor unde parca eram in epoca medievala si nu descoperisem nici focul macar si daca tot nu tipa nimeni nici ei nu si-au scos capetele la lumina ,ca dehhhh are vreun rost?

  Raportează
 • postat de koal Marți, 10 Iunie 2014 06:28 5.13.138.*** Link la comentariu
  3
  0

  Chioscurile trebuia / era necesar sa se transforma in spatii special amenajate pentru comert dar nu pe trotuare. la fel si garajele care ne trimit cu 100 de ani in urma

  Raportează
 • postat de Andrei Luni, 09 Iunie 2014 22:15 5.13.211.*** Link la comentariu
  3
  5

  Primarul acesta nu a infiintat nici un loc de munca in Galati, in schimb a demolat chioscuri in care lucrau oameni ai caror familii depindeau de salariul lor.
  Acest primar le ia oamenilor din mana si ultima bucata de paine, JOS CU EL !!!
  Sa scriem pe site-ul Guvernului si sa cerem referendum pentru demiterea lui, multi dintre cei care au ramas someri in urma demolarii chioscurilor deja au facut-o.

  Raportează
 • postat de noi Luni, 09 Iunie 2014 14:12 89.137.224.*** Link la comentariu
  0
  4

  La Galati ne caracterizeaza vesnicele parcuri reci, din fier, nerecomandate copiilor. Ce zice ISCIR-ul?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.