În zona Micro 16, după DEMOLĂRI, ca după bombardament (FOTO)

În zona Micro 16, după DEMOLĂRI, ca după bombardament (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un cititor ne-a sesizat faptul că zona din Micro 16 în care au avut loc demolări ale chioşcurilor arată ca după bombardament, iar multe porţiuni din trotuar reprezintă un pericol pentru copii.

"Zona e lăsată vraişte, nu s-a curăţat nimic, e ca-n junglă lângă centrul medical din apropiere de Bingo Europa. Pe acolo a fost un chioşc, acum este un pericol pentru pietoni şi copii, fiind şi o grădiniţă în zonă. Vreau să îl întreb pe domnul primar dacă circulă pe jos în acest oraş. Sau acceptă minciuni de la angajaţi? Să vadă toţi locuitorii acestui oraş unde se duc banii noştri, în mizerie, infecţie şi şantiere neterminate. Alt exemplu - lângă Spitalul de Copii a fost o farmacie, au dărâmat-o, a fost pus gard viu şi gata. Acum arată ca-n junglă. Deja sunt căpuşe, urmează şerpii", ne-a spus supărat domnul Viorel.

În urmă cu câteva luni, au fost demolate o serie de chioşcuri amplasate pe strada Gheorghe Asachi, iar după acţiune în zonă au rămas bolovani, pietriş şi gropi pe trotuar, de care nu s-a ocupat nimeni nici până în prezent. În contextul problemei de mai sus, am luat legătura cu reprezentanţii Primăriei, pentru a afla de ce nu s-au luat măsuri şi de ce au lăsat dezastru în urma demolărilor. Conform informaţiilor furnizate de Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei, există deja un proiect reabilitare urbană a zonei. "Vorbim de refacerea trotuarelor, a spaţiilor verzi. Chioşcurile din zonă au fost demolate pentru că erau amplasate fără autorizaţie pe domeniul public, afectau vizibilitatea şi îngustau trotuarele", ne-a explicat Emanuela Turcu.

Citeşte şi: Strada din Galaţi pe care ploaia DĂRÂMĂ CASE/ Sesizările riveranilor au rămas FĂRĂ RĂSPUNS (FOTO)

Citit 2772 ori Ultima modificare Marți, 10 Iunie 2014 20:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.