Festival pentru toate vârstele şi pentru toate talentele la Piscu

Festival pentru toate vârstele şi pentru toate talentele la Piscu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 2 iulie se sărbătoresc la Piscu 519 ani de atestare documentară – în 1495 domnitorul Ştefan cel Mare a dăruit spătarului Clanau jumătate de sat şi jumătate de moară, celelalte jumătăţi fiind date lui Eremia, postelnicul. 

Cu această ocazie, Primăria Piscu, Federaţia „Star Music România” şi Balaşa Frumuşanu – coordonatoarea ansamblului folcloric din comună - vor organiza un mare festival, dedicat talentelor de tot felul şi, mai ales, tuturor vârstelor.   

„La prima ediţie a Festivalului „Colindiţa”, înscriem concurenţi de la 5 la 80 de ani, pentru muzică de toate genurile, dans – toate  genurile, teatru, pictură, desene, grafică. Numerele de dans nu trebuie să dureze mai mult de 15 minute, la fel şi fragmentele de teatru. Candidaţii la secţiunea muzică vor prezenta doar un singur cântec. Taxa de participare este de 15 lei de persoană, pentru solişti şi 5 lei de persoană, pentru grupuri”, ne spune profesoara Balaşa Frumuşanu.

Înscrierile se fac direct la telefonul organizatoarei  - 0743.652.058 sau pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1312 ori Ultima modificare Marți, 01 Iulie 2014 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.