Cu CALUL la păscut, printre garajele din Micro 20

Cu CALUL la păscut, printre garajele din Micro 20
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu trecuse bine de ora 10, că vreo doi gălăţeni au şi „parcat” căruţa cu un cal putere în spatele unei baterii de garaje. Lejer, fără să se enerveze inutil, unul dintre ei s-a dus la ghenă şi a început să scormonească prin gunoi cu o cange. Celălalt, s-a ocupat de mijlocul de locomoţie. A deshămat calul şi l-a priponit de o ţeavă de aerisire, lăsându-l să pască în voie. După care s-a dus şi el să-şi caute de lucru în ghenă. Căruţa în care se deplasau cei doi nu are voie pe drumurile din oraş, pentru că legea interzice acest lucru şi poate, mai ales, pentru că nu avea număr de înmatriculare.
La două minute de mers pe jos până la bulevardul Brăilei, doi gălăţeni pasc un cal şi încarcă o căruţă cu gunoaie. Părerea noastră este că următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice nu se va ţine în Micro 20!

 

Citit 1134 ori Ultima modificare Duminică, 03 August 2014 21:39

2 comentarii

 • postat de parsiv
  Marți, 05 August 2014 23:25
  83.70.251.***
  micro 20 este langa iesirile din oras, iar astia cu caruta vin fie din zona Filesti, fie de la Barbosi.
  cei din zona, s-au obisnuit sa-i vada cautand resturi de mancare la gheena, pentru animalele pe care le au..
  nu stiu insa daca ne deranjeaza mai mult saracia astora atata timp cat nu dau in cap sau hotia la scara mare a autoritatilor.. !?
  1
  5
  Raportează
 • postat de dani
  Luni, 04 August 2014 14:44
  5.13.227.***
  Nu uita sa stergi comentariile incultule...ca pe aia unde fiecare injura de ii iese plamanul din piept nu le stergeti ,dar pe astea care fac referire la *stirile voastre senzationale* le stergeti repede...ca asa te-o invatat mata si tactu...sa fii mandru de prostia ta.
  6
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.