PARCĂRI... de sezon/ Cu barca pe valuri… de asfalt

PARCĂRI... de sezon/ Cu barca pe valuri… de asfalt
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu că n-ar fi destule zone cu asfaltul vălurit,dar pe strada Gării nu pe vălurele, ci cam pe trotuar, erau parcate, să vezi şi să nu crezi, nu două jeep-uri, ci… bărci! Cu o zi înainte ca ieri ploaia să ne aducă şi belşug de apă şi infiltraţii, am putut admira acolo, aproape de staţia, nu de vapor, ci de autobuz, nu una, ci chiar două bărci cu motor, noi şi elegante. Care ne aduc astfel aminte că 1. suntem totuşi un port şi 2. că se apropie Ziua Marinei.

Citit 1566 ori Ultima modificare Miercuri, 06 August 2014 17:45

4 comentarii

 • postat de CONDORUL
  Luni, 18 August 2014 13:36
  213.157.189.***
  Veniti si vedeti trotuarul de pe str.Portului din fata cladirii A.F.D.J. si tot pe aceiasi strada trotuarul din fata cladirii Navlomar.
  Pe aceste trotuare nu se poate merge din cauza masinilor "parcate".
  De ce PRIMARIA nu protejeaza aceste trotuare cu acei stilpisori speciali pentru acest lucru?
  Probabil ca dupa primul accident, in care din cei care merg pe carosabil, isi va pierde cineva viata, se vor planta si acei stilpisori.
  Nu credeti ca ar fi cam tirziu atunci.................
  0
  0
  Raportează
 • postat de Platitor de taxe si impozite in Rommanica
  Joi, 07 August 2014 12:31
  109.102.62.***
  Are drepatate @costi. V-ati gandit ca poate or fi barcile de la ADP si erau pregatite sa intervina in caz de inundatii in valea orasului, mai ales ca cei de la ANM i-au anuntat ca va ploua? Asta inseamna o buna organizare si sa stii sa pregatesti din timp o celula de criza, care sa intervina cat mai eficient in cazul unei situatii neprevazute. Daca le-au adus si nu a fost nevoie de ele va plangeti ca ce cauta acolo, da daca venea apa peste noi si nu erau barcile pregatite sa intervina spuneati ca nu face primaria nimic. Offfffffff ce sa mai faca si primaria asta sa multumeasca pe toata lumea? :))))))))))
  Totul e un pamflet, de la situatia de fata, la administratia din primarie indiferent de culoarea politica din ultimii 25 de ani, asa ca tratati totul ca atare.
  1
  5
  Raportează
 • postat de costi
  Joi, 07 August 2014 12:03
  95.77.96.***
  Probabil ati uitat ca zona respectiva este inundabila, desi tot voi ati scris desre asta, dupa fiecare ploaie. Nu va mirati daca apare si Arca lui Noe in Valea Orasului, si toti localnicii fac cursuri de scafandri ca doar nu este nimeni asa de prost sa creada ca vine Marius Stan sa repare canalizarile, vreodata.
  1
  6
  Raportează
 • postat de Ce caută pe trotuar? Număr de înmatriculare nu există pe remorcă?
  Joi, 07 August 2014 10:52
  92.86.88.***
  Nu înțeleg ce caută pe trotuar...de ce nu primesc amendă....ce face poliția locală, dacă tot este locală pe post de comunitară? Remorca nu are număr de înmatriculare? Cum staționează și circulă fără număr? După anvelope nu cred că remorca este omologată și trecută pe la RAR pentru a circula pe drumurile publice. Și căruțele au roți mai sigure, astea parcă sunt luate de la o roabă sau o betonieră de curte.
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.