„Mecanica” îşi deschide porţile pentru elevi

„Mecanica” îşi deschide porţile pentru elevi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Mecanică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” organizează, în perioada 12-15 mai, „Zilele porţilor deschise”.

Este vorba despre o acţiune de popularizare a ofertei educaţionale a facultăţii pentru admiterea din această vară. Aproximativ 300 de elevi de clasa a XII-a din Galaţi şi din Brăila sunt aşteptaţi în aceste zile pentru a vizita sălile şi laboratoarele de la „Mecanică”, pentru a discuta cu profesori ai facultăţii şi cu studenţi.

„Vrem ca elevii să ne cunoască la noi acasă, să vadă pe viu baza materială de care vor putea beneficia în cazul în care vor opta pentru Facultatea de Mecanică. Există mai multe motive pentru care tinerii ar trebui să se îndrepte către noi. În primul rând, pe piaţa muncii există o lipsă acută de ingineri mecanici, lucru dovedit şi de faptul că 90 la sută dintre absolvenţii noştri se angajează încă din primul an de la absolvire în domeniul în care s-au specializat. În plus, calitatea actului didactic e ridicată şi avem şi dotări de excepţie”, a spus decanul facultăţii, prof. dr. Cătălin Fetecău.

Citit 1185 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.