Plaja „Dunărea” va fi deschisă… nu se ştie când!

Plaja „Dunărea” va fi deschisă… nu se ştie când!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Directorul ADP, Eduard Grosu, arată cu degetul spre Primărie * Sunt nişte complicaţii la lucrările ISPA *

Plaja „Dunărea” nu se va deschide, după obicei, pe 15 mai! „Cu părere de rău şi cu regret vreau să le comunic gălăţenilor că acest termen nu poate fi respectat, de aceea probabil că deschiderea oficială o să fie amânată cu un timp pe care eu nu-l pot controla” – a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă (la sediul Partidului Conservator!), Eduard Grosu, directorul Administraţiei Domeniului Public, din subordinea Primăriei.

Directorul spune că deschiderea depinde acum de încheierea lucrărilor din zonă în cadrul Programului ISPA, care sunt însă întârziate.

„Noi am făcut toate demersurile necesare, din timp, către Primăria Galaţi, către societatea Apă-Canal şi către cei responsabili pentru programul ISPA, pentru a pune în vedere că 15 mai este termenul-limită pentru terminarea acestor lucrări acolo”, se spală pe mâini managerul. Directorul Grosu nu este sigur nici că data de 1 iunie va putea fi ziua fericitei deschideri a plajei, „pentru că, din câte am înţeles, sunt foarte multe probleme acolo pe care le-au descoperit ulterior, astfel încât nici cei care execută lucrările acolo nu pot da un termen-limită”. 

ADP lucrează în prezent la reabilitarea celor două bazine de înot şi, spune directorul, lucrările vor fi gata la timp. În schimb, cei cu proiectul ISPA trebuie să astupe gropile făcute pentru instalarea canalului colector şi să refacă instalaţia electrică stricată în timpul lucrărilor. Nici calea de acces nu este încă practicabilă.

Ieri, managerul de la ADP a solicitat ajutorul presei în rezolvarea cât mai urgentă a cazului. Dar suntem convinşi că domnii de la lucrările ISPA ştiu şi ei că sunt în întârziere…

Citit 1746 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.