Micro 39 C şi Micro 13 B, pe INTERNET - Petiţie împotriva TALCIOCULUI şi pagină de Facebook

Micro 39 C şi Micro 13 B, pe INTERNET - Petiţie împotriva TALCIOCULUI şi pagină de Facebook
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Disperaţi de gălăgia din fiecare weekend, cei din Micro 39 au apelat şi la mediul on-line

Locuitorii cartierului Micro 39 C au realizat o petiţie on-line pentru a reuşi să scape de talciocul ce le strică fiecare weekend. “Întrucât în zilele de sâmbătă şi dumnică, în intervalul orar 6.00-12.30, pe lângă talciocul din Micro 39C, aflat în interiorul oraşului, se adună o mare de oameni fără bun simţ, care îşi parchează maşinile cu anunţuri de vânzare chiar sub geamurile noastre, îşi pornesc motoarele şi fac o gălăgie infernală, solicităm: Mutaţi talciocul! Interziceţi parcarea maşinilor chiar sub geamurile noastre! Duceţi talciocul în afara oraşului! Vrem sâmbete şi duminici liniştite!”, se arată în petiţia semnată până acum de 40 de locuitori ai cartierului.

De altfel, unul dintre semnatari, Aurel Fătu, a şi ţinut să puncteze. “Cu siguranţă trebuie mutat în afara oraşului, spre Combinat, spre... oriunde, numai să se liniştească şi locuitorii acelei zone ce nu au nicio vina şi nicio o obligaţie să suporte nesimţirea semenilor!”, a scris acesta.

În ziua în care reporterii “Vieţii libere” au fost în cele două cartiere, talciocul era închis. Pe de altă parte, cei care doreau să-şi vândă maşinile au găsit o soluţie cât se poate de simplă pentru a-şi expune marfa. Şi-au parcat maşinile în parcările celor două supermarketuri aflate la confluenţa cartierelor, fără a fi preocupaţi de faptul că cele două parcări sunt proprietăţi private. Pe de altă parte, vânzătorii profită de bunăvoinţa patronilor nemţi, care nu percep niciun fel de taxă de la cei care-şi expun marfa pe terenurile lor. Cei care nu au avut loc în parcările celor două supermarketuri şi-au parcat maşinile pe trotuar, la vedere, doar-doar îşi vor găsi cumpărător. Vânzătorii nu iau în seamă nici reglementările ce interzic aceste lucruri.

O altă lume...

Vă vine sau credeţi, Micro 13 B are şi o pagină de Facebook. Poate cea mai interesantă postare de aici este fotografia unei căruţe mai...altfel. Comentariul este de-a dreptul grăitor: "Dacă nu ai văzut-o, înseamnă că nu stai în 13!".

Citit 2685 ori Ultima modificare Duminică, 28 Septembrie 2014 16:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.