LOCURI DE MUNCĂ/ O fabrică din apropierea Galaţiului ANGAJEAZĂ 3.000 de oameni

LOCURI DE MUNCĂ/ O fabrică din apropierea Galaţiului ANGAJEAZĂ 3.000 de oameni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În 2013, Primăria Galaţi anunţa că este în discuţii avansate cu o firmă japoneză, ce ar dori să vină în oraş şi să creeze peste 3.000 de locuri de muncă. Dacă discuţiile s-ar fi finalizat, una dintre cele mai mari companii japoneze, Yazaki Corporation, ar fi urmat să investească peste 40 de milioane de euro într-o fabrică de componente pentru industria auto. Din păcate, niponii s-au reorientat şi au ales oraşul vecin, Brăila.

Construcţia urmează să se realizeze în Zona Liberă Brăila, la ieşirea din oraş, având acces atât la Dunăre cât şi la noul culoar expres Brăila-Tulcea-Constanţa.

La fabrica Yazaki vor fi construite componente pentru automobile, numărul estimat al angajărilor fiind de aproximativ 3.000 de persoane. Sunt căutaţi muncitori necalificaţi, muncitori calificaţi în construcţia de maşini, ingineri, mecanici, sudori, electricieni, şoferi, lăcătuşi, gestionari depozit, paznici, lăcătuşi mecanici, specialişti IT.

Momentan, nu deţinem informaţii despre unde se depun CV-urile pentru cele aproximativ 3.000 de locuri de muncă disponibile.

Citeşte şi: Cum A PIERDUT Galaţiul 3.500 de LOCURI DE MUNCĂ, în favoarea Brăilei

Citit 15466 ori Ultima modificare Joi, 15 Ianuarie 2015 13:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.