Şofer Transurb prins fără permis la volanul autobuzului

Şofer Transurb prins fără permis la volanul autobuzului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un angajat al Transurb a fost dat afară după ce a fost prins, sâmbătă (14 martie), fără permis la volan. Bărbatul a rămas fără dreptul de a conduce în luna decembrie a anului trecut pentru că avea probleme tehnice grave la sistemul de frânare şi cel de direcţie ale autoturismului personal. Imediat ce i-a fost suspendat permisul, şoferul a intrat în concediu medical şi apoi în concediu de odihnă.

Pe 9 martie a revenit la serviciu, dar a omis să îşi anunţe şefii că a rămas fără permis. Astfel, acesta a ieşit pe traseu timp de două zile. Pe 14 martie însă a făcut o greşeală în trafic şi un echipaj al poliţiei rutiere l-a oprit pentru verificarea actelor. Cum nu le-a putut prezenta permisul, bărbatul a fost verificat în baza de date. Aşa s-a descoperit că acesta transporta călători fără a avea acest drept.

 

„Angajatul a fost în concediu medical şi concediu de odihnă, perioadă în care i-a fost suspendat permisul de conducere pentru defecţiuni apărute la maşina personală. La întoarcerea la serviciu, angajatul a spus că a uitat să spună că avea permisul suspendat. În astfel de situaţii, am fi putut să îi schimbăm locul de muncă, tot în cadrul societăţii”, a declarat Genica Totolici, directoarea Transurb.

Angajatul Transurb are aproximativ 40 de ani de experienţă şi mai avea doar două luni până la ieşirea la pensie. Acum însă greşeala sa a fost taxată de două ori pentru că cei din conducerea societăţii au decis să îl concedieze, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal.


CITEŞTE ŞI: Persoanele NEASIGURATE vor avea parte de mai MULTE servicii medicale

Citit 3339 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2015 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.