Deocamdată, doar promisiuni/ O mână de ASFALT pentru drumul Tecuci - Matca
Foto: Foto Bogdan Codrescu

Deocamdată, doar promisiuni/ O mână de ASFALT pentru drumul Tecuci - Matca
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gropile de pe drumul judeţean care face legătura între Tecuci şi Matca aşteaptă încă să fie astupate cu asfalt de către Consiliul Judeţului (CJ), deşi, zi de zi, primarul tecucean Daniel Gerhardt Ţuchel le îndoapă cu piatră, ca să nu-l mai înjure şoferii. E vorba doar de o sută de metri pătraţi de drum găurit, pe care, până de curând, CJ nu şi-l asuma, chit că primarul Tecuciului a folosit toate argumentele posibile să-l convingă. Chiar dacă într-un final a reuşit, rezolvarea situaţiei este încă la stadiul de promisiune.

"O porţiune din drumul judeţean care face legătura între Tecuci şi Matca, aflat în administrarea CJ, a fost lăsată neplombată doi ani la rând. Eu înţeleg că patrimoniul CJ este mare, că drumurile judeţului nu-s puţine, dar nu pot înţelege cât e de greu să realizezi că o porţiune care îţi aparţine trebuie să o şi întreţii. Supărarea mea a fost maximă în momentul în care au venit şi s-au apucat de plombat, iar noi am reacţionat imediat şi le-am spus: "Limita este aici, vă rog frumos să veniţi cu o sută de metri mai în spate!". Ei au refuzat categoric, a trebuit să facem "n" discuţii ca, în final, rezultatul să fie acelaşi: de doi ani, acolo e un loc unde-ţi rupi efectiv roţile maşinii”, ni s-a plâns Ţuchel.

Edilul tecucean, însă, mai are răbdare, dar şi speranţe: "M-am întâlnit cu domnul preşedinte al CJ, Nicolae Bacalbaşa, acum vreo două săptămâni şi mi-a promis că vor avea ca prioritate plombarea acelei zone, imediat ce vremea va permite. Şi nu-mi rămâne decât să sper că se vor ţine de cuvânt”, ne-a spus Ţuchel.


CITEŞTE ŞI: Din groapă-n groapă/ DEZASTRU pe drumurile judeţului Galaţi. ZERO MODERNIZĂRI

Citit 858 ori Ultima modificare Duminică, 29 Martie 2015 21:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.