COPACII USCAŢI, PERICOL pentru locatari. Ce se întâmplă pe strada Navelor din Galaţi

COPACII USCAŢI, PERICOL pentru locatari. Ce se întâmplă pe strada Navelor din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În urma sesizării făcute de Grigore Andrei, în vârstă de 66 de ani, am aflat că la blocul R2, de pe strada Navelor, nr. 4, copacii au devenit o teroare pentru locatari.

Deşi administratorul Asociaţiei de proprietari nr. 102 a sesizat timp de trei ani această problemă Primăriei, menţionând pericolele existente, locatarii nu au primit niciun răspuns şi cu atât mai puţin ajutor.

"Aceşti copaci se sprijină, după cum vedeţi, pe un cablu electric, iar dacă acesta se rupe, copacii vor accidenta atât pietonii cât şi maşinile din parcarea blocului. Când au fost zilele acelea cu vânt puternic, am crezut că ne intră copacii în casă sau că omoară pe cineva. Noi nu avem dreptul să îi tăiem, dar cerem disperaţi ajutorul Primăriei. Suntem un bloc de pensionari", ne-a mărturisit indignat Grigore Andrei.

Situaţia se înrăutăţeşte de la o zi la alta, iar cetăţenii ocolesc din ce în ce mai des această zonă şi aleg să-şi parcheze maşina într-un loc mai sigur.

În urma intervenţiei cotidianului „Viaţa liberă”, purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Emanuela Turcu, şi Dorin Secuianu, reprezentantul ADP (Gospodăria Urbană), au promis că vor remedia cât mai curând situaţia.


Câini şi gunoaie lăsate în plină stradă, în Galaţi

Citit 1267 ori Ultima modificare Marți, 28 Aprilie 2015 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.