Un parc din Galaţi, în stare de degradare. Ce spun autorităţile
Foto: Foto Florin Răvdan

Un parc din Galaţi, în stare de degradare. Ce spun autorităţile
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Este greu de crezut că într-un cartier în apropierea căruia se află supermarket-uri ca Selgros, Kaufland sau Billa XXL şi o instituţie de învătământ superior Universitatea "Danubius”, există zone uitate de autorităţi. Parcul din spatele blocului E1 (micro 20), arată de parcă nu a mai fost vizitat de zeci de ani. O bancă ruginită, două măsuţe şi zeci de gunoaie şi câini sunt ce au mai rămas dintr-o zonă unde, atât tinerii, cât şi pensionarii şi-ar putea petrece timpul liber. De altfel, una din nemulţumirile locatarilor este că nu au unde să îşi petreacă timpul liber atunci când vine vara.

„Parcul acesta cred că arată aşa de peste zece ani. Păcat de el, este atât de multă verdeaţă, dar şi pericole la tot pasul. Mai ales în această perioadă sunt zeci de câini care vin odată cu oamenii străzii. Mi-aş dori să am unde să îmi plimb nepoţelul, dar până acum am auzit doar promisiuni”, ne-a declarat o pensioară.

„Acest parc este inclus în proiectul Primăriei de construcţie, reabilitare şi modernizare a 20 de parcuri cu locuri de joacă. În momentul de faţă, pentru parcul aferent blocurilor E1-A6 din Micro 20, suntem în etapa obţinerii autorizaţiei, după care va începe execuţia lucrărilor. Parcul va fi gata anul acesta”, ne-a declarat, Emanuela Turcu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei.

Citit 1560 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2015 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.