Cuvinte de mulţumire pentru medicul Rumina Chebac din partea unui pacient

Cuvinte de mulţumire pentru medicul Rumina Chebac din partea unui pacient
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Viorel Dănilă, un bărbat de 64 de ani din satul Fundeni, comuna Hanu Conachi, ne-a trimis pe adresa redacţiei o scrisoare de mulţumire adresată medicului chirurg Gica Rumina Chebac şi restului personalului Secţiei Clinice Chirurgie Generală I, din cadrul Spitalul de Urgenţă Galaţi.
"Am fost internat la Spitalul Judeţean, la sfârşitul anului trecut, pentru o problemă de sănătate care necesita o intervenţie chirurgicală. Am nimerit în secţia Chirurgie I, la domnişoara doctor Rumina Chebac. Încă din primele momente, deşi eram neliniştit de problema de sănătate pentru care urma să fiu operat, am remarcat curăţenia impecabilă din această secţie. Am mai fost internat şi în alte locuri şi pot spune că nicăieri nu am găsit condiţiile de aici. Am rămas apoi plăcut surprins de modul în care m-au tratat atât medicul, cât şi asistentele şi infirmierele. Deşi se vedea că erau foarte ocupate, saloanele fiind pline ochi de pacienţi, am găsit la personalul medical foarte multă răbdare, înţelegere şi politeţe. Se cunoaşte că medicii de aici respectă Jurământul lui Hippocrate", scrie bărbatul, în scrisoarea trimisă pe adresa redacţiei.

Citit 7364 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iunie 2015 22:06

3 comentarii

 • postat de vitale george
  Joi, 04 Iunie 2015 11:18
  79.116.127.***
  zicala (OMUL SFINTESTE LOCUL) aici se potriveste
  0
  3
  Raportează
 • postat de NORDA
  Joi, 04 Iunie 2015 10:58
  86.35.62.***
  PACAT CA ASFEL DE MEDIC SUNT DIN CE IN CE MAI PUTINI LA O LUME DIN CE IN CE MAI BATRINA SI MAI BOLNAVA-UN SINGUR CUVINT-RESPECT
  0
  3
  Raportează
 • postat de ada
  Joi, 04 Iunie 2015 07:05
  5.13.194.***
  Am auzit si eu lucruri minunate despre aceasta doamna doctor. Respect !
  0
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.