Tradiţie şi experienţă de peste opt ani: Laurus Medical Galaţi tratează cu succes problemele hemoroidale

Tradiţie şi experienţă de peste opt ani: Laurus Medical Galaţi tratează cu succes problemele hemoroidale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În cadrul secţiei sale de proctologie, Clinica Laurus Medical din Galaţi asigură tratamentul hemoroizilor, al fisurilor şi fistulelor anale prin metode complexe, neinvazive, ce oferă cel mai înalt grad de siguranţă pacienţilor. Tratamentele nu necesită internarea şi întreruperea activităţii zilnice, oferind condiţii ideale pacienţilor pentru care ″timpul înseamnă bani″. Din multitudinea de metode de tratament nechirurgical (injecţii sclerozante, crioterapie, diatermocoagulare bipolară, fotocoagulare cu infraroşii, ligatura cu bandă elastică etc.), Clinica Laurus Medical şi-a însuşit doar acele metode care produc o suferinţă cât mai mică pacientului, asigurându-i cel mai solid rezultat (rata cea mai mică de recidivă a simptomelor). Alegerea acestor metode ( R.B.L şi I.R.C) a fost făcută în urma unei vaste experienţe internaţionale şi a datelor din studiile publicate în revistele de specialitate.

Când alte tratamente nu dau rezultate

Peste 83 la sută dintre oameni pot avea la un moment dat un disconfort în regiunea anală. În cele mai multe cazuri, acest disconfort este atribuit bolii hemoroidale (durere anorectală, sângerare sau dificultăţi în evacuarea scaunului). Tratamentul cu unguente, alifii, supozitoare, băi de plante este administrat de cele mai multe ori şi bine acceptat de pacienţi, însă rezultatele nu sunt întotdeauna satisfăcătoare sau, dacă se întâmplă aşa, nu pentru mult timp, în orice caz, nu definitiv. Astfel de experienţe le sună familiar multor persoane.

O echipă formată din medici cu multă experienţă

Boala hemoroidală nu se vindecă de la sine, ea evoluând treptat, chiar silenţios, sub tratament medicamentos. Nu doar boala hemoroidală este responsabilă de disconfortul în regiunea anală, un număr mare de alte afecţiuni putându-se dezvolta aici, cele mai multe benigne. Nu de puţine ori apar şi diferite tipuri de cancer (de rect, de colon).

Stabilirea unui diagnostic precoce şi exact este vitală înainte de începerea oricărui tratament. Clinica Laurus Medical pleacă tocmai de la aceste premise! Echipa, formată din medici cu o  experienţă în domeniu de peste opt ani, evaluează starea de sănătate a pacienţilor, oferind cele mai bune soluţii medicale existente. Tehnicile abordate reprezintă o alternativă viabilă, modernă, nedureroasă şi eficientă la metodele operatorii clasice, folosind aparatura medicală de ultimă generaţie: coagulare în infraroşu, excizie cu unde de radiofrecvenţă etc.

Unde găsiţi clinica

Tratamentul oferit în Clinica Laurus Medical evită disconfortul şi riscurile unei intervenţii chirurgicale şi elimină neplăcerile postoperatorii, care în cazul afecţiunilor anorectale pot dura până la şase luni. În concluzie, afecţiunile canalului anorectal trebuie tratate cu seriozitate de fiecare persoană, pentru a elimina un disconfort de moment şi un posibil risc major de viitor.

Clinica se află pe strada Columb nr. 100, telefon (0236) 318.888.

Citit 5882 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2015 12:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.