O gălăţeancă le mulţumeşte medicilor de la Spitalul Judeţean

O gălăţeancă le mulţumeşte medicilor de la Spitalul Judeţean
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mihaela B., o cititoare a ziarului "Viaţa liberă", a trimis la redacţie o scrisoare prin care doreşte să mulţumească personalului medical de la Spitalul Judeţean Galaţi pentru modul în care a fost îngrijită în perioada spitalizării.

"Pe 26 mai am născut un băieţel perfect sănătos. Pe toată perioada sarcinii am fost urmărită de dr. Daniela Matacă. Am fost operată de urgenţă, în noaptea de 25 spre 26 mai, de dr. Mariana Bratu şi de dr. Cezar Irimia, iar băieţelul meu a fost urmărit apoi de dr. Genoveva Vasilcan. Prin intermediul acestor rânduri îmi exprim recunoştinţa şi admiraţia pentru medicii şi asistentele care s-au ocupat de mine şi de copilul meu. Pe toată perioada sarcinii am auzit foarte multe „poveşti”, cum că asistentele de la blocul de naşteri se poartă şi vorbesc foarte urât cu gravidele, că asistentele de la maternitate şi de la salon aşteaptă doar bani, altfel neuitându-se la tine, că doctorii care operează nu mai vin la vizită dacă nu sunt mulţumiţi de suma pe care o primesc etc.", spune gălăţeanca.

"Experienţa mea a fost cu totul diferită. Operaţia de cezariană a decurs excelent, fără să am măcar o durere de cap, putând să mă ocup de copilul meu o noapte întreagă la nici 24 de ore de la operaţie. Doctorul neonatolog a urmărit permanent evoluţia băieţelului. Asistentele de la blocul de naşteri şi asistentele anesteziste au fost foarte drăguţe, ţinându-mă de mână şi fiindu-mi alături la fiecare pas. Asistentele de la neonatologie m-au învăţat cum să alăptez. Menţionez că nu sunt rudă cu niciuna din persoanele amintite mai sus, nici nu am vreo cunoştinţă care să îmi fi facilitat experienţa din spital", mai scrie în scrisoarea Mihaelei B.

Citit 6944 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iunie 2015 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.