PRIN GALAŢI: Gunoaie şi miros îngrozitor în Ţiglina I

PRIN GALAŢI: Gunoaie şi miros îngrozitor în Ţiglina I
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Gălăţenii care locuiesc sau tranzitează cartierul Ţiglina I au probleme, se pare, atât cu controlul nevoilor fiziologice, cât şi cu lipsa bunului simţ, lucru care însă nu mai reprezintă de mult timp o noutate în Galaţi. În zonă, există două toalete ecologice vai de mama lor, iar dacă eşti nevoit să le foloseşti trebuie să îţi ţii respiraţia, deoarece mirosul de urină şi fecale te loveşte de la distanţă.

Totuşi, unii dintre cei care trec prin această zonă, în special taximetriştii, aleg să îşi facă nevoile în spatele coşmeliilor din staţia de autobuz. Cei care locuiesc în zonă se plâng de mirosul îngrozitor pe care sunt nevoiţi să îl suporte zilnic. "E groaznic, mai ales pe timp de vară. Astfel de indivizi trebuie amendaţi de către autorităţi. Sau măcar să fie aduse mai multe toalete publice", ne-a declarat nemulţumit un bătrân.

Printre gunoaie şi mirosul îngrozitor al toaletelor ecologice, oamenii din cartier speră ca privilegiul de a fi locuitor de centru să fie repus cumva în drepturi.

Foto Iasmina Stoianovici

Citit 1495 ori Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2015 20:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.