Stradă în cartierul gălăţean Ţiglina III luminată doar pe timpul zilei

Stradă în cartierul gălăţean Ţiglina III luminată doar pe timpul zilei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În urma sesizării unui locatar de pe Strada Lebedei din cartierul Ţiglina III am aflat că pe lângă problema haitelor de câini sau a tinerilor care petrec până dimineaţă, strada „beneficiază” de lumină doar pe durata zilei. Odată cu lăsarea întunericului, blocurile din zona Şcolii nr.10 sunt luminate doar de farurile maşinilor sau de razele lunii.

„Mă tem să ies din casă când se întunecă. Vara am noroc că e lumină afară până mai târziu, dar ce ne facem iarna? E al doilea an când ne confruntăm cu această problemă. Cum să ne lăsăm copiii în faţa blocului să se joace”, ne-a declarat nemulţumită o mămică.

În urma intervenţiei cotidianului "Viaţa liberă", autorităţile au menţionat că problema va fi soluţionată în scurt timp.

„Firma Luxten, care se ocupă de mentenanţa sistemului de iluminat public din Galaţi, ne-a comunicat că nu a primit nici o sesizare privind lipsa iluminatului pe strada Lebedei. Primăria municipiului Galaţi a solicitat Luxten să verifice situaţia semnalată de pe strada respectivă, pentru a stabili care este cauza deficienţei. Dacă este vorba despre o avarie la reţeaua de iluminat public, atunci firma Luxten o va rezolva într-un timp rezonabil, în funcţie de natura avariei şi amploarea acesteia. Dacă, însă, este vorba despre o avarie la reţeaua de alimentare cu energie electrică a zonei, atunci rezolvarea este de competenţa firmei Electrica”, ne-a declarat Emanuela Turcu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei.

Citit 2755 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iulie 2015 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.