Cardurile de sănătate ale asiguraţilor OPSNAJ au ajuns la Casa de Sănătate Galaţi

Cardurile de sănătate ale asiguraţilor OPSNAJ au ajuns la Casa de Sănătate Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

1.861 de asiguraţi ai Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti (CASAOPSNAJ) pot merge  la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi pentru a-şi lua cardul de sănătate. Acest lucru este posibil după ce între CASAOPSNAJ şi CJAS a fost încheiat un protocol. În caz contrar, angajaţii sau pensionarii proveniţi din Ministerul de Interne, Ministerul Apărării Naţionale sau de la Autoritatea Judecătorească ar fi fost nevoiţi să meargă la Bucureşti pentru obţinerea cardului, spun autorităţile.

"Înainte de a veni la CJAS Galaţi, persoanele în cauză sunt rugate să telefoneze sau să trimită un email pe adresa instituţiei, pentru a evita un drum inutil în cazul în care cardul persoanei nu a fost încă tipărit", a precizat dr. Elena Vrabie, preşedintele CJAS Galaţi.

Telefoanele CJAS Galaţi sunt: 0236/410.111,  0236/319.400 şi  0236/319.444. Adresa de email este: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. În cazul în care nu vi se răspunde la telefon din prima, e posibil ca liniile să fie ocupate.

Citit 3820 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iulie 2015 19:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.