Autoturism de lux furat descoperit în trafic la Galaţi

Autoturism de lux furat descoperit în trafic la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Galaţi au organizat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului cu autovehicule furate, ocazie cu care au oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca BMW, model 730D. Autoturismul era condus de tânăra G. A., în vârstă de 23 de ani, domiciliată pe raza judeţului Galaţi.

"În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind furat din Germania din anul 2014, existând o semnalare în acest sens în bazele de date ale Interpol Germania", ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

În legătură cu cele constatate, şoferiţa le-a spus oamenilor legii că a cumpărat autoturismul în anul 2014, dintr-un târg de autovehicule, şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv figura ca fiind furat.

Tânăra s-a ales cu dosar penal, iar autovehiculul, în valoare de 170.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Citit 2497 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2015 11:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.