NUNTĂ nonconformistă în POLIŢIA LOCALĂ. Mireasa - poliţistă, mirele - motociclist

NUNTĂ nonconformistă în POLIŢIA LOCALĂ. Mireasa - poliţistă, mirele - motociclist
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* Şefa Secţiei 1 Poliţie Locală, Ingrid Krampulz, şi-a unit destinul cu cel al alesului ei


Emoţii foarte mari, ieri, pentru şefa Secţie 1 Poliţie Locală, Ingrid Krampulz, care a spus un “DA” hotărât în faţa ofiţerului stării civile. Cel care i-a furat inima este Adrian Nicolae, un tânăr din Brăila. Cei doi s-au cunoscut la cursuri de salsa pe 1 Decembrie 2012 şi, în urmă cu puţin timp, au decis să îşi unească destinele. “Am învăţat împreună primii paşi de dans, aşa cum vom face şi în căsnicie”, ne-a mărturisit mireasa.

Cei doi au pus la cale o nuntă nonconformistă, iar toate detaliile au fost ţinute în mare secret. Astfel, mireasa a venit la starea civilă cu maşina Poliţiei Locale, în uniformă, iar mirele pe motor, în ţinuta corespuzătoare.

Mai mult, mireasa a participat la deschiderea anului şcolar, în calitate de poliţist local, iar apoi s-a învoit de la serviciu pentru a merge la coafor şi la Starea Civilă. Cum era şi normal, s-a lăsat un pic aşteptată, dându-i emoţii şi viitorului soţ.

Ingrid şi Adrian i-au avut alături pe părinţii lor, rude, dar şi pe cei mai buni prieteni, fie ei poliţişti sau motociclişti, care au ţinut să îi felicite şi să le ureze “Casă de piatră”. Le urăm şi noi tot binele din lume şi o viaţă frumoasă împreună!

Foto Bogdan Codrescu

Citit 7010 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2015 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.