Daruri de la Clubul Kiwanis pentru familiile nevoiaşe

Daruri de la Clubul Kiwanis pentru familiile nevoiaşe
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În pragul noului an kiwanian, care începe la 1 octombrie, Clubul Kiwanis Galaţi îşi doreşte să evidenţieze o acţiune derulată în vara aceasta, în toată ţara, dar şi la noi în judeţ. Este vorba de "Chaussures", iniţiată de Districtul France Monaco, care constă în strângerea de fonduri şi donaţii pentru a oferi încălţăminte copiilor din România şi părinţilor acestora.

S-a mobilizat un număr mare de kiwanieni francezi, au făcut donaţii importante în euro, pentru a cumpăra încălţăminte, s-au strâns peste 4.000 de perechi de pantofi, sandale, ghete, de damă şi bărbăteşti, pentru copii şi pentru adulţi, toate acestea fiind distribuite de către membrii Kiwanis din România.

Cel mai important donator s-a dovedit a fi domnul Albert Boissy, producător, care a trimis în România  3.731 de perechi de încălţăminte, în valoare de aproape 60.000 de euro.

Membrele Clubului Kiwanis Galaţi au donat de încălţăminte către copiii proveniţii din familii modeste. Joi, 24 septembrie, Mariana Mirică, preşedinta clubului, Valeria Tudosă, past guvernator, Gabi Ionescu, secretar, şi Angela Seserman au distribuit ultimele 63 de perechi de încălţăminte Albert Boissy în comunele Pechea şi Lieşti: 18 perechi la Centrul Medico-Social din Pechea, 12 perechi pentru familii din Pechea, recomandate de primar ca fiind cu venituri modeste, şi 33 la alte asemenea familii din Lieşti.

Le mulţumim tuturor celor care au făcut posibilă acestă generoasă faptă, de a le oferi oamenilor nevoiaşi, acum, la începutul sezonului rece, o încălţăminte care să le ţină de cald.

Citit 1378 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2015 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.