LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Peste 220 de posturi libere pentru şomeri

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Peste 220 de posturi libere pentru şomeri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Şomerii care vor să îşi găsească un loc de muncă în Galaţi pot aplica pentru unul din cele 224 de posturi puse la dispoziţia lor prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

Cele mai multe posturi sunt de electrician întreţinere şi reparaţii şi lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii universale, câte 15 la număr. Cele mai multe locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii sunt de dulgher, zugrav, barman, brutar, cofetar, coafor, etc. Pentru cei cu studii superioare, sunt disponibile posturi de inginer mecanic, doar două însă, mult prea puţin pentru numărul şomerilor cu facultate. De asemenea, se oferă şi cinci posturi de ucenicie pentru cei care vor să înveţe o meserie şi care vor să obţină o calificare.

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, respectiv la sediul  ALOFM Tecuci, str. M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter, de luni până joi, între orele 8:00-16:30.

Citit 1326 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2015 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.