EFECTUL „COLECTIV”/ Reprezentanţii tinerilor din ţară, alături de protestatari

EFECTUL „COLECTIV”/ Reprezentanţii tinerilor din ţară, alături de protestatari
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Reprezentanţii elevilor, studenţilor şi tinerilor şi-au exprimat susţinerea faţă de revendicările protestatarilor. Aceştia consideră că modificarea legislaţiei referitoare la protecţia împotriva incendiilor şi intervenţia în caz de urgenţă, verificarea tuturor cluburilor existente, introducerea de elemente relevante de educaţie civică, comunitară şi sanitară în învăţământul preuniversitar, finanţarea corespunzătoare a sistemului de sănătate, înăsprirea pedepselor pentru corupţie şi sancţionarea penală a celor care aveau atribuţii în prevenirea unui asemenea dezastru sunt paşii care trebuie urmaţi în timpul apropiat.

„Nu trebuie să mai tolerăm sub nicio formă o astfel de situaţie şi un astfel de mod de a face politică şi de a conduce instituţiile statului. Nu e vorba despre un guvern sau altul, despre un primar sau altul sau despre un politician anume. E vorba despre responsabilitate, despre respect faţă de cetăţeni, despre cinste şi corectitudine”, declară Vlad Cherecheş, preşedinte ANOSR.

Tragedia care a avut loc în clubul Colectiv din Bucureşti, vineri seară, a provocat un şoc naţional şi multă durere în sufletele românilor. Guvernul României a declarat doliu naţional pentru trei zile, începând cu data de 31 octombrie. Incidentul nefast nu a ocolit şi Galaţiul, tânăra gălăţeancă Valentina F, numărându-se printre victime. CLICK AICI pentru a afla MAI MULTE DETALII

Citit 1471 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Noiembrie 2015 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.