CADOURI INEDITE de Moş Nicolae! Mai mulţi şoferi gălăţeni au avut SURPRIZE neplăcute în trafic

CADOURI INEDITE de Moş Nicolae! Mai mulţi şoferi gălăţeni au avut SURPRIZE neplăcute în trafic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Mai mulţi şoferi din judeţul Galaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi în stare de ebrietate, în noaptea de 5 spre 6 decembrie


Chiar dacă au trecut de mult de vârsta la care aşteaptă ca Moş Nicolae să le umple ghetele de jucării şi dulciuri, aşteptările câtorva şoferi gălăţeni au fost întrecute cu mult de evenimentele petrecute în noaptea cu pricina. Şi asta la modul negativ pentru că, din cauză că au gustat câteva pahare de alcool, au acum de furcă cu legea. Seria şoferilor pedepsiţi a fost deschisă de un bărbat de 49 de ani din Bălăbăneşti, care a fost oprit în trafic pe raza comunei de poliţiştii din localitate. La testarea cu etilotestul a reieşit că cel aflat la volan băuse destul cât să aibă o alcoolemie în aerul respirat de 0,48 la mie. Câteva ore mai târziu, poliţiştii de la Priponeşti aveau să fie cei care îi aduceau un cadou nedorit unui şofer de 59 de ani, şi asta după ce au fost sesizaţi de un tânăr de 18 ani cu privire la un accident. Băiatul le-a spus oamenilor legii că maşina pe care o conducea a fost avariată pe drum de un alt autoturism. La faţa locului, agenţii au constat că şoferul maşinii scăpate de sub control avea o alcoolemie de 0,68 la mie în aerul respirat. Spre miezul nopţii, tolba cu dosare penale s-a mutat la Matca, unde un tânăr de 23 de ani, oprit în trafic pentru un control de rutină, a ridicat valoarea etilotestului la 0,61 la mie alcoolemie în aerul respirat. Ultimul şofer al seriei de turmentaţi la volan a fost prins la Smârdan. Un tânăr de 27 de ani din Cişmele conducea maina, deşi avea o alcoolemie de 0,87 la mie.

"Toţi şoferii depistaţi cu alcoolemie în aerul respirat au fost duşi la spital pentru prelevarea de probe biologice. În cazul lor au fost întocmite dosare penale, pentru conducerea de vehicule pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Dacă analizele vor arăta că şoferii depistaţi aveau o alcoolemie în sânge de peste 0,80 la mie, ei riscă să fie condamnaţi să stea la închisoare, pe o perioadă între 1 şi 5 ani, sau să primească o amendă.

Citit 1540 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 00:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.