Bilete gratuite în tabere studenţeşti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul acesta, Universitatea „Dunărea de Jos” va trimite 239 de studenţi în tabere gratuite. Dintre aceştia, 134 vor merge la Costineşti şi 105 la munte (Sinaia, Azuga, Predeal, Pârâul Rece, Zărneşti).

Locurile sunt repartizate în şapte serii a câte şapte zile. Potrivit unui comunicat de presă al Universităţii „Dunărea de Jos”, repartizarea pe facultăţi s-a realizat în funcţie de numărul studenţilor la cursuri de zi înmatriculaţi pe locurile finanţate de la bugetul de stat.

Pentru a beneficia de un bilet gratuit studenţii trebuie să fie integralişti, să aibă rezultate bune la învăţătură şi eventuale performanţe în activitatea de cercetare. De asemenea, se mai iau în calcul activităţile desfăşurate în cadrul manifestărilor culturale, artistice sau ştiinţifice.

Studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau din plasament familial au prioritate la obţinerea de bilete gratuite în taberele de odihnă studenţeşti dacă sunt integralişti.

Pot beneficia de bilete de tabără studenţii care activează în cadrul Caselor de Cultură ale Studenţilor şi care s-au evidenţiat prin activităţile cultural-artistice desfăşurate.

Citit 543 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.