DARURI de la pompierii gălăţeni pentru copiii aflaţi în grija statului

DARURI de la pompierii gălăţeni pentru copiii aflaţi în grija statului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Crăciunul este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalţi şi, mai ales, să le dăruiască clipe de bucurie celor din jur. Pompierii, care prin natura meseriei sunt mereu alături de semeni în momentele dificile, înţeleg importanţa vieţii şi faptul că bucuria nu are vârstă. Tocmai de aceea, angajaţii ISU Galaţi au luat legătura şi anul acesta cu Moş Crăciun, pentru a aduce bucurie în sufletele unor copii aflaţi în grija statului.

"Copiii aflaţi în Centrul de Asistenţă Maternală şi în casele de tip familial Monica şi Miruna au fost cei care au primit vizita lui Moş Crăciun. Devenită o tradiţie pentru pompieri gălăţeni, întâlnirea a fost aşteptată, ca de fiecare dată, cu bucurie şi nerăbdare de către copiii din aceste centre. Avem mulţumirea că, pentru câteva clipe, am putut aduce bucuria şi zâmbetul pe feţele şi în sufletele acestor copii, greu încercaţi de soartă", ne-a declarat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Cadourile, constând în produse tradiţionale, dulciuri şi articole de uz personal, au fost cumpărate din banii donaţi de pompierii gălăţeni.

Citit 922 ori Ultima modificare Duminică, 27 Decembrie 2015 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.