Eveniment dedicat persoanelor cu AFECŢIUNI oncologice

Eveniment dedicat persoanelor cu AFECŢIUNI oncologice
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Asociaţia pentru Cetăţenie Culturală (ARCA) organizează joi, 21 ianuarie, de la ora 18,00, un eveniment dedicat celor care suferă din cauza afecţiunilor oncologice.

Scopul întâlnirii este crearea unui grup suport pentru persoanele afectate, direct sau indirect, de cancer. Potrivit organizatorilor, participanţii vor face schimb de idei, iar cei care au depăşit această boală vor împărtăşi experienţele prin care au trecut.

"Sunt momente în viaţă când simţim nevoia de a fi ascultaţi de către persoane care au trecut prin experienţe similare, de a fi înţeleşi sau de a primi o îndrumare, o speranţă, oricât de mică. Ne este teamă să-i pronunţăm numele, încercăm să evităm discuţiile care au ca subiect cancerul. Evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să afle informaţii despre boală, tratament, spitale sau medici. Orice informaţie, experienţă împărtăşită poate salva o viaţă", transmite Dana Hâncu, organizatoarea evenimentului.

Mai mult, reprezentanţii ARCA menţionează că este încurajată participarea activă şi voluntară a persoanelor specializate: medici, psihologi, nutriţionişti.

Evenimentul "Afecţiunile oncologice şi viaţa" se va desfăşura la „Casa Serfioti” (Ethos Cafe). Intrarea este liberă.

Citit 1265 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2016 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.