Se repară GROAPA de pe Oltului. Ce a determinat apariţia acesteia

Se repară GROAPA de pe Oltului. Ce a determinat apariţia acesteia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Craterul apărut, la finele săptămânii trecute, pe strada Oltului, din Galaţi, este cauzat de surparea terenului, iar de remedierea problemei se ocupă societatea Apă Canal. Luni, 1 februarie, la prânz, angajaţii Apă Canal au oprit circulaţia pe Oltului (CLICK AICI PENTRU DETALII), pe un perimetru restrâns, de la intersecţia cu strada Barboşi, pentru scoaterea materialului căzut în tunelul conductei.

"Noi ne bucurăm că nu există o avarie, iar dalele care au căzut pe conducte nu le-au spart. Traficul intens de pe strada respectivă şi încălzirea bruscă au condus la surparea terenului. În acest moment, confecţionăm dalele căzute şi scoatem tot materialul surpat în tunelul tehnic. Până miercuri, sperăm să aducem terenul la nivel, astfel încât să se poată circula normal", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al societăţii Apă Canal, Cornelia Arnăutu.

Citit 2113 ori Ultima modificare Marți, 02 Februarie 2016 11:30

2 comentarii

 • postat de Mickey Mouse
  Marți, 02 Februarie 2016 11:35
  5.13.130.***
  In zona aia vara pute a hazna infundata de-ti vine sa vomiti cand treci prin zona. In plus terasamentul se lasa mereu, strada fiind una plina de denivelari. In mod cert canalizarea este sparta, au loc infiltratii de lichid cu materii fecale si de aceea se tot surpa terenul in zona.Altfel cum se explica putoarea aia permanenta ? Mananca stricat cetatenii de acolo?
  0
  2
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Marți, 02 Februarie 2016 08:33
  213.218.53.***
  domnilor de la Apa Canal, dar ne credeti asa de idioti incat sa inghitim minciunile aberante emise de dvs ???

  " Traficul intens de pe strada respectivă şi încălzirea bruscă au condus la surparea terenului. "

  LIPSA CANALIZARII FUNCTIONALE IN INTEGRALITATE este cauza !


  Verificati si in centru, la intersectia dintre str Brailei cu str Nicolae Balcescu, pe Brailei este o cocoasa care va determina o mare groapa pe ambele benzi !!
  Si aia... la fel.. cu minciuni ... va fi pusa pe seama incalzirii globale. Incalzirii rapide, pardon.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.