Cum s-au pregătit supermarketurile de Ziua Îndrăgostiţilor

Cum s-au pregătit supermarketurile de Ziua Îndrăgostiţilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Târg de nunţi la Mall 

Câteva produse pentru sărbătorirea iubirii, la Auchan

Sigur că Sfântul Valentin e de import şi că noi, românii autentici, nu sărbătorim ce nu-i al nostru. Bineînţeles că iubirea voastră curată contează mai mult decât cadourile. Totuşi, părerea noastră este că, domni fiind, bine ar fi să vă ferească sfântul, dacă vă prezentaţi duminică, acasă, fără un cadou cât de mic. Nu disperaţi! Cum deja aţi pus bani deoparte pentru acest prilej de sărbătorire a iubirii dumneavoastră (sau vă veţi împrumuta de bani, în caz că aţi uitat), de cumpărat aveţi şi ce, dar şi de unde. Că doar supermarketurile ştiu când e rost de vânzări şi s-au pregătit deja!

La Mall, pe holuri, e târg de nunţi. Sunt expuse rochii de mireasă şi buchete, dar şi bijuterii. Găsiţi aici fotografi, DJ şi studiouri mobile de machiaj. Ce mai, dacă nu v-aţi căsătorit deja, s-ar putea să fiţi tentat să o faceţi, când vedeţi atâta strălucire în jur! Şi oferte de organizări de evenimente sunt, din belşug. Iar pentru cadouri… păi la ce sunt bune toate magazine de haine, pantofi, genţi, bijuterii şi parfumuri din galeriile mall-ului? Toate sunt deschise şi vă aşteaptă!

Chiar şi în Carrefour găsiţi de toate, de la flori diverse, vii şi frumoase, până la bomboane în cutii clasice sau în ambalaje în formă de inimă. Spre exemplu, o cutie de bomboane Ferrero Rocher, în formă de inimă, vă costă 17,75 lei, iar una de Raffaelo e cu doi lei mai ieftină. Dar sunt şi bomboane Lindt la 39,99 lei şi trufe belgiene de ciocolată, la preţuri începând de la 9,17 lei cutia. Prin magazin, găsiţi şi tot soiul de cadouri tematice, cum ar fi inimile sau urşii de plus, care să vă sprijine în exprimarea iubirii dumneavoastră.

La jumătate de oraş distanţă, Auchan n-a scos prea multe chestii noi la raft, dar le-a poziţionat strategic pe cele pe care le are. La intrare, e încă târgul de ceai şi cafea. Dar găsiţi prin jur tot soiul de obiecte care fie vă vor ajuta să faceţi atmosferă (cum sunt lumânările în formă de inimă, la 9,54 lei setul de opt), până la cănile cu inimi şi mesaje de iubire (la 8,74 lei şi 10,62 lei). Sunt câteva fructe la promoţie, cum ar fi zmeura ambalată într-o cutie în formă de inimă, la 10,99 lei. Or fi, n-or fi afrodiziace, e greu de stabilit cu certitudine. Dar oricum arată frumos şi merg oferite în dar. Şi, tot aici, găsiţi orhidee frumoase, mai mari s-au mai mici, la 19,99 lei sau 24,99 lei ghiveciul. Şi bineînţeles, o varietate de alte flori. Şi tot la galeriile Auchan, de sărbătoare s-au pregătit şi unele dintre celelalte magazine din galerie. E de văzut.

Citit 1911 ori Ultima modificare Vineri, 12 Februarie 2016 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.