Cantina de ajutor social a fost modernizată

Cantina de ajutor social a fost modernizată
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cantina de Ajutor Social din Galaţi are o nouă "faţă", după ce clădirea de pe strada Dogăriei a fost modernizată prin creşterea standardelor de calitate şi a eficienţei serviciilor sociale, prin achiziţionarea dulapurilor de refrigerare, maşină electrică de spălat legume şi verdeaţă, maşină de tocat carne, maşină de feliat legume, aragaz, pubele de inox, spălătoare, cărucior de marfă, prin fonduri europene.  Valoarea totală a proiectului este de 2.868.104 lei, bani cu care clădirea a fost modernizată şi utilată corespunzător, s-au reabilitat instalaţiile de apă, instalaţiile termice şi instalaţiile electrice şi s-a modernizat bucătăria.

Obiectivele proiectului au fost modernizarea serviciilor sociale în cadrul centrului multifuncţional Help şi creşterea numărului potenţialilor beneficiari la servicii de asistenţă socială.

Grupul ţintă căruia i se adresează proiectul este reprezentat de copii şi elevi preşcolari, persoane bolnave cronic şi persoane vârstnice cu venituri mici sau fără venituri, marginalizate social.

Din echipa de implementare a proiectului au făcut parte Picu Apostol Roman, Mihaela Alupoaiei, Georgelia Giuşcă, Adriana Baldovin şi Liliana Strâmbeanu

Citit 2162 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2016 14:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.