„8 ore peste program pentru o cauză bună”. Eveniment mondial, marcat, în PREMIERĂ, la Galaţi

„8 ore peste program pentru o cauză bună”. Eveniment mondial, marcat, în PREMIERĂ, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună”, organizat anual în marile oraşe ale lumii, s-a desfăşurat, în premieră, la Galaţi. În cadrul acestuia, 30 de profesionişti din domeniile IT, web design, graphic design, marketing şi comunicare, organizare evenimente - care activează pe piaţa muncii din Galaţi - au lucrat voluntar pentru organizaţii non-profit din comunitate, timp de opt ore.

Participanţii au lucrat pentru două fundaţii şi o asociaţie din Galaţi: Fundaţia „Bunul Samaritean”, căreia i-au elaborat o nouă identitate vizuală, o strategie de marketing şi materiale promoţionale, Asociaţia „Egosano”, pentru care au construit o strategie de marketing, dedicată proiectului „Diabet în şcoală” şi Fundaţia Comunitară Galaţi, căreia i-au construit website-ul evenimentului „SemiMaraton Galaţi”, pe care îl organizează anual din 2014.

„8 ore peste program pentru o cauză bună” este un eveniment mondial, iniţiat în anul 2004 în Olanda. În 2011, proiectul a devenit internaţional, fiind preluat în oraşele Berlin, Cairo, Londra şi Madrid. Trei ani mai târziu, a pătruns şi în câteva oraşe din România. La Galaţi, iniţiativa a fost preluată în anul 2016. Peste tot în lume, evenimentul a avut loc în aceeaşi zi.

Citit 1049 ori Ultima modificare Luni, 21 Martie 2016 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.