LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ Angajări, din rândul civililor, în sistemul penitenciar

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ Angajări, din rândul civililor, în sistemul penitenciar
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi face angajări din sursă externă. Astfel, au fost scose la concurs 18 posturi pentru agenţi în sectorul operativ, dintre care 13 sunt pentru bărbaţi şi cinci pentru femei, două posturi pentru funcţia de ofiţer psiholog în cadrul sectorului reintegrare socială şi două posturi pentru funcţia de ofiţer asistent social în cadrul sectorului reintegrare socială. De asemenea, în cadrul Penitenciarului Galaţi există un post vacant de asistent medical generalist, care a fost scos la concurs pentru cei interesaţi să lucreze în cadrul instituţiei.

Cei interesaţi de aceste posturi vor avea de trecut peste mai multe probe de concurs: testare psihologică, interviu, probă sportivă de verificare a aptitudinilor fizice, pentru funcţiile din sectorul operativ, probă practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului - nivelul I şi proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.

Dosarele de concurs se pot depune până la data de 12 aprilie 2016, ora 15,00, inclusiv, la sediul Penitenciarului Galaţi, str. Traian, nr. 252.

Informaţii suplimentare legate de concurs se pot obţine la sediul Penitenciarului Galaţi, birou resurse umane sau pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, secţiunea Carieră – Concursuri din sursă externă.

Citit 7357 ori Ultima modificare Joi, 07 Aprilie 2016 15:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.