Nimic ”brav” pe STRADA Bravilor. ”Aveţi ceva cu noi, domnule primar?”

Nimic ”brav” pe STRADA Bravilor. ”Aveţi ceva cu noi, domnule primar?”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mă numesc Valentina Drăguş, locatară a străzii Bravilor, cu impozitele plătite la zi. Am citit scrisoarea-raport a dumneavoastră, domnule primar, unde pe primul rând vă exprimaţi dorinţa ca anul 2016 să ne aducă fericire, prosperitate (fără stradă reparată!) şi încredere. Încredere în cine, domnule primar, care în patru ani nu v-a interesat deloc strada Bravilor, o porţiune de 400 de metri care leagă patru străzi mari asfaltate şi pentru care noi, locatarii, am depus petiţia cu numărul 35513 din 21 iulie 2011 şi alte nouă mesaje pe această temă.

Nu sunteţi şi primarul nostru sau strada Bravilor nu este în municipiul Galaţi?

Vă mai informăm că strada Bravilor a fost prinsă la cheltuieli de proiectare pentru modernizare, în Hotărârea Consiliului Local (HCL) nr. 132 din 28 martie 2013, privind aprobarea bugetului pe 2013, la capitolul 84, "Străzi", secţiunea IV, pagina 13. Execuţia lucrării nu a mai avut loc însă în anul respectiv.

Dar şi în anul următor această stradă a fost prinsă, iar la proiectare pentru modernizare, în HCL nr. 25 din 30 ianuarie 2014, privind aprobarea bugetului pe 2014, la capitolul 84, "Străzi", la poziţia 15, pagina 11, fapt ce arăta că există o nouă speranţă că va începe şi execuţia. Dar nu a fost aşa...

După toate promisiunile enumerate mai sus - ca în povestea băieţelului căruia tatăl i-a promis un costum de haine şi până la urmă i-a cumpărat o pereche de pantaloni scurţi - aţi hotărât să se repare strada cu piatră cubică. A început la 1 iulie anul trecut şi nici acum nu este gata (numai carosabilul) deşi ar fi trebuit să fie finalizată la sfârşitul lunii octombrie 2015.

Cât priveşte trotuarele străzii, oare vă mai gândiţi să fie terminate anul acesta? Ca să ştim şi noi ce avem de făcut.

Având în vedere cele arătate, vă rugăm dacă vreţi să ne informaţi şi pe noi, prin intermediul ziarului "Viaţa liberă", care a scris despre strada Bravilor de vreo cinci-şase ori, dar fără rezultat. Pentru că v-aţi rezumat la cele două proiectări de modernizare în bugetul de cheltuieli pe 2013 şi 2014, iar în 2015 aţi început repietruirea carosabilului, dar nici acesta nu e terminat!

Vă mulţumim!

Cu respect,

Valentina Drăguş, Vasile Roşu, Ilie Negru


Vă reamintim că "Viaţa liberă" găzduiește, săptămânal, cele mai interesante opinii şi atitudini despre Galaţi. Cu intenția să realizăm o radiografie a societăţii civile, în care să se regăsească aspiraţiile fiecărui gălăţean care are ceva de spus, vă invităm - dacă doriți să vă implicați şi considerați că puteți ajuta cu idei şi propuneri concrete la schimbarea în bine a oraşului - să trimiteți texte pe adresa de mail a ziarului, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1539 ori Ultima modificare Marți, 12 Aprilie 2016 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.