Zi pentru suflet şi trup, la mănăstirea Adam
Foto: Sursa foto: Arhiva EDJ

Zi pentru suflet şi trup, la mănăstirea Adam
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La mănăstirea Adam s-a desfăşurat, vinerea trecută, un "amplu program duhovnicesc şi social-filantropic, îndreptat atât către obştea monahală, cât şi către credincioşii pelerini prezenţi la mănăstire", informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Soborul de preoţi, în frunte cu Arhiepiscopul Dunării de Jos, Î.P.S. Părinte Casian, a oficiat slujbe, urmate de ritualul tunderii în monahism a două surori de la mănăstire.

Au venit la închinare şi doi medici şi trei asistente din cadrul Asociaţiei Medicilor Creştini Ortodocşi din România. Personalul medical şi studenţii din anii terminali ai Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi le-au verificat gratuit tensiunea arterială şi glicemia credincioşilor veniţi la mănăstire din satele apropiate, dar şi din Vaslui, Iaşi şi Suceava.

"Acţiunea medicilor gălăţeni se înscrie în programul "Sănătate pentru sate", organizat de Eparhia Dunării de Jos, în parteneriat cu Asociaţia Medicilor Creştini Ortodocşi din România", se mai arată în comunicatul Arhiepiscopiei.

Citit 1518 ori Ultima modificare Luni, 11 Aprilie 2016 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.