Studenţii folkişti s-au reunit la Galaţi/ Câştigătorii Festivalului „Baladele Dunării”

Studenţii folkişti s-au reunit la Galaţi/ Câştigătorii Festivalului „Baladele Dunării”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Marele trofeu al celei de-a  XVIII-a ediţii a Festivalului Naţional Studenţesc de Folk „Baladele Dunării” a fost câştigat de trupa „Fior” din Iaşi (foto). Totodată, premiile la categoria „Solişti” au fost câştigate astfel: premiul I – Victor Moşoi din Bucureşti, premiul II – Ana-Maria Dumitru din Bucureşti şi premiul III Dafina Neagu din Braşov. Toate cele trei premii la categoria „Grupuri” au mers la Iaşi: premiul I – „Filips”, premiul II – trupa „Ciprian şi Claudiu” şi premiul III -  trupa „Codruţ şi Monica”.

Premiul special al juriului a fost obţinut de Vlad Melian, solist din Iaşi. Menţiunile au revenit Grupului „Trix” de la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, studentei Adelina Iancu de la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti şi studentului George Constantin de la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi.

Potrivit organizatorilor, la festival au participat 30 de concurenţi din Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Galaţi.

Festivalul Naţional Studenţesc de Folk, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, s-a desfăşurat în perioada 13 – 14 mai. Membrii juriului au fost: Emeric Imre  - preşedintele juriului, cantautorul gălăţean Florin Chiriac, actorul Vlad Vasiliu şi Emanuela Turcu.

   

Citit 3260 ori Ultima modificare Luni, 16 Mai 2016 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.