SOCIETATEA CIVILĂ, în acţiune. DEZBATERE cu candidaţii la Consiliul Local şi Judeţean

SOCIETATEA CIVILĂ, în acţiune. DEZBATERE cu candidaţii la Consiliul Local şi Judeţean
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociaţia Mişcarea pentru Implicare Civică (MIC) a organizat miercuri, 1 iunie, la Casa Serfioti, o dezbatere publică electorală, deschisă pentru toţi candidaţii la funcţiile de consilier local şi judeţean. Au răspuns invitaţiei candidaţi la Primărie, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean din partea ALDE, PSRO şi PML, dar şi independenţi.

Aspiranţii la mandatele de ales şi-au prezentat profilul, experienţa, cunoştinţele despre municipiu şi judeţ, problemele locuitorilor, oraşului, proiecte şi propuneri de schimbare şi au răspuns la întrebări, discuţiile fiind destul de deschise şi de antrenante.

"Am vrut să atragem atenţia că primarul şi preşedintele Consiliului Judeţean nu lucrează singuri, ci cu nişte foruri deliberative cu importante atribuţii. Iar pentru că deseori doar cu ajutorul consilierilor s-au făcut lucrurile mari, bune sau rele, la nivel local şi judeţean, pentru noi este foarte important ca în aceste consilii să ajungă cât mai mulţi oameni cu capacitatea, integritatea, civismul, responsabilitatea necesare şi pe care ni le dorim”, a fost concluzia organizatorilor.

Citit 1649 ori Ultima modificare Joi, 02 Iunie 2016 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.