Două şcoli din Galaţi, CÂȘTIGĂTOARE la "Let's Do It, Danube!"

Două şcoli din Galaţi, CÂȘTIGĂTOARE la "Let's Do It, Danube!"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La cea de-a treia ediţie a „Lets’s Do It, Danube”, o competiţie în premieră dedicată instituţiilor de învăţământ din judeţele dunărene, Şcoala Gimnazială „Petru Rareş” din Frumuşiţa a obţinut premiul I, la categoria şcolilor cu clasele 0-IV.

Astfel, şcoala gălăţeană s-a ales cu o multifuncţională. Totodată, Şcoala Gimnazială „Gheorghe Munteanu” din Galaţi a obţinut premiul II, la categoria şcolilor cu clasele V-VIII. Instituţia a câştigat un videoproiector.

„Let’s Do It, Danube” este organizat de echipa “Let’s Do, It, Romania!” şi are loc în toate judeţele dunărene. „Let`s Do It, Danube este un proiect care vorbeşte tinerei generaţii, într-un mod prietenos şi uşor de înţeles, despre resurse şi modul în care le putem valorifica şi economisi pe termen lung. Am descoperit în timpul activităţilor multă deschidere şi dorinţă de a avea grijă de mediu, oameni tineri care înțeleg ce înseamnă respectul faţă de natură şi faţă de resursele planetei. Felicitări câştigătorilor şi mulţumiri tuturor celor 155 de şcoli participante, pentru implicare”, a declarat Andrei Coşuleanu, director executiv al „Let’s Do It, Romania!”.

Citit 1165 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iunie 2016 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.