Ce face băutura din om

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 74 de ani a ajuns la Urgenţe după ce, beat fiind, s-a dus în bar şi s-a luat la harţă cu cei dinăuntru. „Am fost la un prieten de-al meu, ca să-mi ascută un cuţit. Am băut cam vreun litru de vin fiecare, după care am înfăşurat cuţitul într-un ziar şi am plecat”, povesteşte bărbatul.

Ajuns aproape de casă, prin Ţiglina I, s-a gândit că unde a încăput un litru mai încape măcar un pahar şi s-a dus ţintă într-un bar, unde a mai comandat nişte vin. Se pare că personalul barului, văzând că noul venit e deja „pilit”, n-a prea vrut să-l mai servească. Atunci septuagenarul s-a făcut foc şi pară.

„Eu mai ştiu ce le-am mai zis, parcă  aş mai ţine minte!” se gândeşte acum omul, de pe patul de spital. Se pare, însă, că vorba nu i-a fost nici prea blândă şi nici meşteşugită, pentru că cei din bar n-au vrut cu nici un chip să-i dea paharul de vin. 

„Uite, m-a lovit aici, spune bărbatul internat în spital, arătând cu mâna spre ochiul stâng. Şi am rămas şi fără dinţii din faţă, că aveam lucrare făcută”.

De fapt, el îşi aminteşte doar că barmanul l-a împins. Dar cum s-a trezit din beţie cu vânătăi şi fără dinţii din faţă, a presupus că tot cineva de pe acolo trebuie să-l fi „capsat”.

De fapt, bărbatului i se întocmise deja un dosar penal pentru port ilegal de armă albă, cu care, pe deasupra, îl mai şi ameninţa pe barman. Ei şi ce dacă, doar a recunoscut omul că nu mai ţine minte!

Citit 621 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.