Proiectele ONG-urilor din Galaţi pot primi finanţare

Proiectele ONG-urilor din Galaţi pot primi finanţare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fundaţia Vodafone România şi Fundaţia de Sprijin Comunitar au lansat cea de-a doua ediţie a proiectului "Investiţii pentru comunităţi durabile", care face parte din Programul strategic de investiţii în mediul rural. Proiectul se adresează ONG-urilor care derulează programe educative şi sociale în localităţile mici, cu sub 30.000 de locuitori, din opt judeţe, printre care se numără şi Galaţiul. Astfel, vor fi finanţate maximum zece proiecte, valoarea fiecărei finanţări fiind de până la 36.000 de lei. Fundaţia de Sprijin Comunitar va asigura implementarea programului, selecţia proiectelor finanţate şi supervizarea ONG-urilor finanţate, pentru o bună desfăşurare a proiectelor.

Proiectele depuse trebuie să conţină o componentă puternică de implicare a comunităţii şi să se înscrie într-unul dintre cele două domenii de finanţare: educaţie şi servicii sociale. Proiectul trebuie să se desfăşoare în maximum 10 luni, în perioada 8 august 2016 - 31 mai 2017. Aplicaţiile se vor face exclusiv pe site-ul Fundaţiei de Sprijin Comunitar. Acestea vor fi trimise, până pe 13 iulie, ora 16,00, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Cererile de finanţare vor fi evaluate de către o comisie formată din membrii Fundaţiei de Sprijin Comunitar din Bacău şi ai Fundaţiei Vodafone România. În cadrul procesului de reevaluare şi vizite pe teren, aplicanţilor li se pot propune modificări şi îmbunătăţiri ale propunerilor iniţiale şi se va stabili lista finală a proiectelor ce vor primi finanţare. Anunţarea proiectelor câştigătoare va avea loc în jurul datei de 2 august.

Mai multe informaţii despre regulamente, condiţii de eligibilitate, criterii de selecţie şi procesul de aplicare sunt disponibile în documentele aferente publicate pe site-ul Fundaţiei de Sprijin Comunitar.

Citit 1304 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2016 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.