Trei filme de excepţie la cinema

Trei filme de excepţie la cinema
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 22-24 iulie, la Cinematograful „Ioan Manole” pot fi vizionate filme pe toate gusturile. Astăzi, sâmbătă şi duminică, puteţi viziona, la orele 12,00, 14,00 şi 16,10, filmul "Ice Age: Collision Course", în variantă 3D. De la ora 18,30, puteţi urmări comedia "Skiptrace", iar începând cu ora 21,00 va rula pelicula "StarTreck Beyond", în variantă 3D.

"Ice Age: Collition Corse" ("Epoca de Gheaţă: Ploaie de meteoriţi") este o comedie animată, regizată de Mike Thurmeier şi Galen T.Chu. Filmul ilustrează cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvaşă, care îl capturează în univers, unde evident declanşează accidental o serie de evenimente cosmice, care transformă şi pun în pericol lumea din Epoca de Gheaţă. Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego şi restul turmei trebuie să plece de acasă şi să pornească într-o expediţie plină de comedie şi aventură.

"Star Trek Beyond" ("Dincolo de infinit") este un film gen acţiune, aventură, science fiction, dar şi thriller, în regia lui Justin Lin. De data aceasta, echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi, în vasul spaţiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură, echipajul va ajunge acolo unde nu a ajuns nimeni.

"Skiptrace" ("Detectivul, mafia şi cartoforul") este o comedie, în regia lui Renny Harlin, cu Jackie Chan şi Johnny Knoxville. "Skiptrace" este povestea unui detectiv din Hong Kong, care e pe urmele infamului şef al mafiei, Victor Wong, de peste un deceniu. Pornind într-o cursă contracronometru, dtectivul are parte de o aventură incitantă şi periculoasă, în care înconjoară tot globul.

Citit 11487 ori Ultima modificare Joi, 21 Iulie 2016 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.