Help Lăbuş caută voluntari

Help Lăbuş caută voluntari
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Iubitorii de animale din Galaţi sunt invitaţi de către reprezentanţii ONG-ului Help Lăbuş să dea, în timpul lor liber, o mână de ajutor pentru întreţinerea adăpostului în care supravieţuiesc peste 1.000 de câini ai străzii. "Din păcate, nu e timp de alintat şi răsfăţat, noi putând să le oferim doar strictul necesar: curăţenia ţarcurilor, hrana zilnică şi tratamentele medicale, atunci când este cazul. Toate acestea se întind pe parcursul a 8-9 ore de muncă infernală. Protejaţii noştri au nevoie de afecţiune, de joacă, au nevoie de dumneavoastră, voluntari gălăţeni. Şi, de ce să nu recunoaştem, şi noi, oamenii care îi îngrijim zilnic, avem nevoie de o mână de ajutor voluntar de la dumneavoastră. Aşadar, vă aşteptam oricând timpul liber vă oferă această portiţă", se arată într-un mesaj postat pe pagina de socializare a ONG-ului. 

Pentru cei care nu ştiu unde este adăpostul, acesta este situat pe un drum secundar centurii Brateşului, la aproximativ 2-3 kilometri după intrarea pe drumul pietruit. Tot ce trebuie să faceţi este să urmaţi indicatorul.

De asemenea, dacă doriţi să ajutaţi adăpostul Help Lăbuş cu mâncare pentru animale, îi puteţi contacta pe cei responsabili la numerele de telefon 0751024562  sau  0724305053.        

Citit 7807 ori Ultima modificare Luni, 15 August 2016 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.